Η οδύσσεια μιας οικογένειας προς την επιτυχία

Βρισκόμαστε στα τέλη του ’60. Δυο νέοι άνθρωποι ο Βασίλης και η Κατερίνα αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους. Παντρεύονται και να που αποκτούν τρία παιδιά. Η ζωή δεν είναι εύκολη. Δουλεύουν σκληρά για να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους. Δεν σταματούν όμως να ονειρεύονται, εξακολουθούν να δουλεύουν σκληρά και κάθε μέρα που έρχεται είναι καλύτερη, ναι, υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Ένα όνειρο

To 1986 o Βασίλειος Θεοδωρίδης αποφασίζει να πραγματοποιήσει το νεανικό του όνειρο και να δημιουργήσει μια μικρή τουριστική επιχείρηση. Σε μια μικρή παραθαλάσσια αγκαλιά, σε ένα μικρό ελαιοπερίβολο, κοντά στο ψαροχώρι Πλαταριά, φτιάχνει με πολύ αγώνα και μόχθο, ένα μικρό ταβερνάκι και το ονομάζει Elena’s Beach, δίνοντάς του το όνομα της μικρής του κόρης της Έλενας. Η σύζυγός του Κατερίνα αναλαμβάνει την κουζίνα ενώ και τα τρία παιδιά του βοηθάνε στο μαγαζί. Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι βοηθάνε τα καλοκαίρια στο Elena’s Beach και είναι πραγματικά μαγικά καλοκαίρια.

Το μικρό ταβερνάκι γίνεται αγαπημένο στέκι για πολλά καλοκαίρια, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Ο Βασίλειος Θεοδωρίδης έχει στο μεταξύ φυτέψει εκατοντάδες δέντρα και λουλούδια. Ένας μικρός επίγειος παράδεισος ξεπροβάλλει δειλά για να μεγαλουργήσει.