Περιβάλλον-Οικολογία

Η Φύση πάντοτε φορά τα χρώματα του πνεύματος


Περιβάλλον

Το Camping Elena’s Beach διαθέτει σύγχρονο βιολογικό καθαρισμό ο οποίος αξιοποιείται για άρδευση δέντρων και φυτών. Επίσης διαθέτει ειδικό χώρο ρίψης και επεξεργασίας των αποβλήτων των χημικών τουαλετών. To κάμπινγκ μας προσφέρει θαυμάσια φυσική σκίαση με μια ποικιλία από περισσότερα από 275 εγχώρια και τροπικά φυτά και δέντρα: ελαιόδεντρα, λεμονιές, πορτοκαλιές, ιτιές, αροκάριες, μπανανιές, τόσα πολλά για να τα αναφέρουμε όλα και ένα πλήθος λουλουδιών συνθέτουν το τοπίο.

Καθαριότητα

H καθαριότητα για εμάς είναι ένας σημαντικός δείκτης ποιότητας υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ολόκληρη η έκταση του κάμπινγκ λάμπει από καθαριότητα. Τα απορρίμματα συλλέγονται με σχολαστικότητα από τους κάδους και απομακρύνονται καθημερινά με μεγάλη συχνότητα στη διάρκεια της ημέρας.

Ηρεμία

Το τιτίβισμα των πουλιών, τα τζιτζίκια, το θρόισμα των φύλλων και το αεράκι που χαϊδεύει τη θάλασσα είναι οι μόνοι ήχοι που θα σας συντροφεύσουν κατά τη διαμονή σας στο κάμπινγκ Έλενα.

Tip #1

Συμβουλή Νο#1
Διαλέξτε δυο σκιερά δέντρα, κρεμάστε την αιώρα σας και αφήστε τις σελίδες του αγαπημένου σας βιβλίου να σας χαλαρώσουν για έναν μεσημεριανό υπνάκο.

Tip #2

Συμβουλή #2
Αν πάλι χαλαρώνετε με το ψάρεμα, κανένα πρόβλημα: ρίξτε το αγκίστρι σας και προσπαθήστε να τραβήξετε έξω τα ψαράκια. Να θυμάστε μόνο να μην τα παραταΐζετε!

Παροχές
Σπιτική Κουζίνα
Φιλικό για τα ζώα
Προσβάσιμο για ΑμΕΑ